Steigerhoutbeits

Steigerhout en de bijbehorende steigerhoutbeits

Steigerhout is bijzonder materiaal dat het verdient om optimaal behandeld te worden. Net als uw huid is het bij hout ook belangrijk om de juiste verzorging en behandeling toe passen voor het beste resultaat. Op uw huid smeert u ook niet zomaar elk goedje dat voorhanden is, en dat geldt voor hout en specifiek steigerhout ook! Het unieke karakter, de specifieke uitstraling van dit soort hout wilt u graag behouden en ten volle tot zijn recht laten komen. Daarom kunt u bij steigerhout het beste speciale steigerhoutbeits gebruiken.

Eigentijds, trendy steigerhout en dito steigerhoutbeits

Met meubels van steigerhout weet u zeker dat u kiest voor een eigentijdse en trendy stijl, want steigerhout is het meest populaire materiaal voor meubels van deze tijd. Steigerhout geeft een nieuwe invulling aan meubels die grappig genoeg ook geïnspireerd zijn op vervlogen tijden. Ruw, natuurlijk materiaal dat vrijwel onbehandeld lijkt en opzettelijk een verouderd, gehavend tintje meekrijgen. Daarmee past steigerhout in ieder modern interieur, maar evengoed in de minder moderne huiskamers, slaapkamers, kantoren of tuinen. Want dat is ook het leuke van steigerhout: het is eigenlijk overal passend, binnen én buiten. Maar, belangrijk voor een mooi resultaat is wel dat u de juiste afwerking gebruikt. En dat kan met steigerhoutbeits.

Steigerhoutbeits in the picture!

Steigerhoutbeits heeft wonderbaarlijke eigenschappen die het karakter van steigerhout optimaal doen uitkomen. De houtnerf blijft bijvoorbeeld zichtbaar waardoor het natuurlijke idee van het hout blijft bestaan en er bijvoorbeeld een doorleefde, oude uitstraling gecreërd kan worden. Verschillende kleurtinten zijn beschikbaar om het door uw gewenste effect te bereiken. De verf is gemakkelijk aan te brengen en over het algemeen is één laag al voldoende.

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer