Steigerhouten meubelen voor horeca

Meubels van steigerhout zijn perfect voor de horeca

Er zijn nauwelijks plaatsen denkbaar waar meubelen meer te verduren hebben dan in de horeca. Wat te denken van het veelvuldig verplaatsen van tafels en stoelen, het opstapelen ervan, voedsel en drank dat erop valt. Een studentenfeest waar het bier rijkelijk vloeit, en niet alleen in de kelen van de jongelingen belandt…Meubels in de horeca moeten sterk zijn en tegen een stootje kunnen, niet in de laatste plaats omdat ze ook vaak buiten zullen staan. Een groot deel van de horeca vindt tenslotte plaats op terrasjes in de buitenlucht. Regen, wind, zon en alle mogelijke weersinvloeden moeten horeca meubelen kunnen verduren. In die omstandigheden zijn meubelen van steigerhout perfect!

Stijlvol en trendy: aantrekkelijk voor klanten

Naast het feit dat meubels van steigerhout zo sterk en duurzaam zijn en daarmee uitermate geschikt voor de horeca, zijn steigerhouten meubelen ook nog een zeer trendy en mooi. Het verweerde, natuurlijke uiterlijk van dit soort hout geeft een luchtige, lichte, ongedwongen sfeer. Een soort beach-look zou je kunnen zeggen. Maar tegelijkertijd is het materiaal uitermate geschikt om te ‘blenden’ met andere stijlen, zo staat het ook perfect in een meer klassiek horeca bedrijf en zelfs in het oude vertrouwde ‘bruine café’! Het leuke van steigerhout is ook dat het met het ouder worden en door veelvuldig gebruik eigenlijk alleen maar mooier wordt!

Steigerhouten meubelen voor horeca: mooi en toch niet duur

In uw bedrijf let u natuurlijk ook op de centjes. Het is niet de bedoeling dat de meubels een al te grote kostenpost worden voor uw zaak. Daarom is het des te belangrijker dat u kiest voor meubels die lang mee gaan en die stevig zijn, maar die tegelijkertijd sfeer hebben. De keuze voor steigerhouten meubelen voor uw horeca-bedrijf is daarmee snel gemaakt.

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer