Steigerhouten salontafels

De meest uitgesproken tafel is de salontafel!

U zult het vast eens zijn met de uitspraak dat een salontafel behoorlijk bepalend is voor uw interieur. Het maakt nogal wat uit of het een ronde of vierkante tafel is, en hoe de grootte en hoogte is van de salontafel is ten opzichte van de ruimte waarin hij staat. Sommige mensen zweren erbij géén salontafel te plaatsen om hun huiskamer ruimtelijk te houden of omdat het beter past bij een strakke, moderne inrichting. Maar zegt u nu zelf: hoe onhandig is het als u dat koffiekopje nergens kwijt kunt? En wie houdt er nu niet van om ’s avonds lekker onderuit gezakt uw benen op de salontafel te leggen (desnoods stiekem)?

Een steigerhouten salontafel kan alles hebben!

Nu we het toch hebben over de functie van een salontafel dan is het materiaal waarvan zo’n tafel gemaakt is van het grootste belang. Een dun, fragiel tafeltje gemaakt van glas is niet direct geschikt om je benen op uit te strekken natuurlijk. Maar goed, ook al is dat niet persé de belangrijkste functie van een salontafel, het is in alle gevallen fijn als uw salontafel gemaakt is van sterk, stevig materiaal dat tegen een stootje kan. En dat geldt bij uitstek voor een salontafel die gemaakt is van steigerhout. Dit populaire materiaal is bij uitstek sterk en kan het hebben als er eens een druppel koffie of wijn op valt. En minstens zo belangrijk: een steigerhouten salontafel is erg mooi!

Een steigerhouten salontafel past overal

Het is niet overdreven te stellen dat steigerhouten salontafels uniek zijn en tegelijkertijd passen in elk soort huis en elke inrichting. Steigerhout is materiaal dat niet of vrijwel niet bewerkt is en oorspronkelijk afkomstig is uit de bouw. Het onbewerkte, ruwe uiterlijk is eigentijds en modern, maar gaat eveneens perfect samen met een klassiek interieur. Steigerhouten salontafels zijn bij ons verkrijgbaar in allerlei maten en uitvoeringen. Voor een impressie van onze steigerhouten salontafels kunt u terecht op: www.meubelensteigerhout.nl

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer