Boomstamtafels

Ooit gehoord van boomstamtafels?

Wat is er gewoner dan een tafel, wat valt daar nou over te melden, zult u misschien in eerste instantie denken. Een tafel is zo alledaags dat u er waarschijnlijk vrijwel nooit bij stil staat. Totdat u een nieuwe wilt kopen! Ineens blijkt dat de ene tafel de andere niet is en dat er een onuitputtelijk aanbod aan tafels bestaat. Op uw zoektocht naar de voor u geschikte tafel zal ook opvallen dat tafels gemaakt worden van alle mogelijke materialen. Hout als materiaal voor een tafel lijkt in eerste instantie heel voor de hand te liggen. Maar wat te denken van een tafel van een boomstam? Dat bestaat echt en het heet een boomstamtafel!

Een tafel uit één stuk! En andere kenmerken!

Een houten tafel, dan is het toch logisch dat dat van een boomstam komt? Nou nee, dat zit toch wat gecompliceerder in elkaar. Een boomstamtafel is inderdaad van hout, en is afkomstig van een boomstam, maar het unieke van deze tafels is dat ze gemaakt zijn uit één stuk! Het tafelblad wordt gevormd door de dwarsdoorsnede van één boomstam en bestaat dus niet uit planken. Het effect dat dat oplevert is verbluffend! Verbluffend mooi, dat op de eerste plaats. Maar ook verbluffend authentiek, en gigantisch sterk! En ook voor de categorie boomstamtafels geldt dat er heel veel keuzemogelijkheden zijn.

Boomstamtafels: toch nog keuzestress mogelijk!

U bent er inmiddels van overtuigd dat u wilt gaan voor een echte boomstamtafel. Maar dan bent u er nog niet, want er valt ook bij de boomstamfels veel te kiezen. Zo kunt u letten op de houtsoort, waarbij een heel bekende eiken is. Of op de manier waarop het hout bewerkt is, de bladdikte en het onderstel van het tafelblad. Dan kunt u nog kiezen uit uitvoeringen van het blad variërend van glad en strak tot extreem robuust en wild, met de knoesten nog zichtbaar. Hoe dan ook, de kans dat u verliefd wordt op een boomstamtafel is groot! Voor de boomstamtafel van uw keuze kunt u uitstekend terecht bij: www.meubelensteigerhout.nl

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer