Steigerhouten schuttingen

Trendy en robuuste steigerhouten schuttingen

Ontdek de voordelen van een steigerhouten schutting. Het is sterk materiaal, het ziet er goed en natuurlijk uit en bovendien heeft u er weinig onderhoud aan. En dat is nog niet alles, het is ook echt populair materiaal dat tegenwoordig onder design valt. Wilt u dus uw tuin of buitenruimte trendy maken en tevens genieten van privacy, dan is een schutting van steigerhout een ideale keuze.

Steigerhout, wat is het eigenlijk precies?

Steigerhout is echt een natuurlijk product. Normaliter wordt dit soort hout gebruikt in de bouwindustrie om het werk uit te kunnen voeren. Steigerhout komt van de lariks boom die vooral in Amerika, Noord-Europa en Japan groeit. De eigenschappen van dit soort hout is dat het flexibel is en toch ook sterk. Wellicht vraagt u zich af hoe dat kan? De lange vezels van steigerhout zijn namelijk zacht, maar wel zeer taai. U krijgt er ook niet snel pijnlijk splinters van. Steigerhout uit de bouw wordt vaak gerecycled en aangezien ze al vaak buiten zijn gebruikt, zijn deze weersbestendig. Het gaat ook niet rotten, zoals vele andere houtsoorten wel doen. Indien de planken geverfd of geïmpregneerd worden, blijven de planken mooi van kleur. Als u dus voor een dergelijke schutting kiest, bent u verzekerd van een sterke omheining die ook nog eens stoer en potig oogt.

Steigerhout: een veelzijdig product

Steigerhout is dus ideaal materiaal voor buiten, maar ook voor binnen. Tegenwoordig is het echt de trend om steigerhouten meubelen in huis te hebben, denk aan een steigerhouten eettafel, kast of tafel. Dat past bijvoorbeeld goed in een rustiek, natuurlijk interieur. En zo combineert u deze artikelen binnenshuis goed met een steigerhouten schutting. Op deze manier vormt u een eenheid van materialen in zowel het huis binnen als buiten het huis. Kortom: uitstekend om met elkaar te combineren. En u heeft er weinig omkijken naar, zeker ook een buitenschutting is bestendig tegen allerlei weersinvloeden. Wacht dus niet langer en accentueer uw tuin of buitenomgeving met steigerhouten schuttingen. Van Hout & Zo heeft een ruim aanbod van steigerhouten meubelen en schuttingen. Bekijk het eens op uw gemak en overtuig uzelf.

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer