Stalen pergola’s

Uw droomtuin met stalen pergola’s

Een pergola is een aanwinst voor uw tuin. Tenminste, als u de juiste pergola kiest… Een te grote pergola kan uw gehele tuin tot een slecht overkapte, lelijke ruimte omtoveren, terwijl een te kleine pergola nauwelijks recht doet aan wat de pergola te bieden kan hebben. In de juiste uitvoering, qua maat en materiaal passend bij uw huis en tuin, doet de pergola recht aan de idyllische klank van het woord. Visioenen van romantische, lange zomerdagen omringd door zoetgeurende rozen en de aangename schaduw van de pergola laten u wegdromen…Maar, let wel op bij het maken van uw keuze.

Sterk als staal!

Niet onbelangrijk voor een pergola is het materiaal waarvan hij gemaakt is. Of u hem nu wilt gebruiken om planten tegenaan te laten groeien, of als een constructie met een schaduwdoek, het is wel handig als de pergola niet bij het minste zuchtje wind omver ligt. En wat te denken van alle nattigheid die uit de lucht komt vallen…Harde wind of zelfs storm zijn geen onbekend verschijnsel in Nederlandse tuinen, dus uw pergola moet wel tegen een stootje kunnen. En wat is er nu sterker dan staal! Het goede nieuws is dat u bij ons een prachtig aanbod vindt van stalen pergola’s.

Naast sterk ook heel mooi!

Het leuke van een stalen pergola is dat het naast degelijkheid en functionaliteit ook erg mooi is. De stalen constructies bestaan in variaties van strak naar romantisch, met allerlei boogjes en versierselen. Het elegante, smalle staal, zo kunstig gemaakt, doet denken aan lang vervlogen tijden waarin dames met lange rokken en parasolletjes tegen de lome zomerzon door fraai aangelegde tuinen met net zo’n pergola schreden. U kunt u fantasie de vrije loop laten en bedenken welke planten en bloemen tegen uw prachtige nieuwe pergola aan mogen groeien! Wat een bijzonder geheel zal dat geven, de natuur en het staal samengevoegd in één kunstwerk. En dat in uw eigen tuin. Voor meer inspiratie nodigen we u uit om ons uitgebreide aanbod van stalen pergola’s te bekijken op: www.meubelensteigerhout.nl.

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer