Steigerhouten loungebanken

Steigerhouten loungebanken: dubbelop trendy!

De woorden loungen en steigerhout zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Misschien wat sterk uitgedrukt, maar het is onmiskenbaar een feit dat loungen en banken gemaakt van steigerhout perfect bij elkaar passen en ook al sinds jaar en dag in ons straatbeeld bekend zijn. Hoe eigentijds en trendy is het niet om heerlijk te luieren en te relaxen op een loungebank van steigerhout. De meest populaire en meest smaakvolle terrasjes hebben steigerhouten loungebanken. Misschien wel daarop geïnspireerd kiezen ook steeds meer mensen voor zo’n exlusieve lounchebank van steigerhout in hun eigen tuin. Ook wat voor u?

Droombeeld: een steigerhouten loungebank in uw tuin!

Een loungebank van steigerhout in uw eigen tuin, dat betekent geraffineerde, eigentijdse luxe die tegelijkertijd niet patserig of dikdoenerig overkomt. Het past in de sfeer van ontspanning en respect voor de natuur, het materiaal dat afkomstig is uit de natuur en er ook bijna weer in op lijkt te gaan door de verweerde, ruwe uitstraling. Met kussens kunt u dit sfeervolle geheel nog persoonlijker maken. En dan is het tijd om in uw eigen droombeeld plaats te nemen en de loungebank van steigerhout het werk te laten doen!

Duurzaam en toch niet duur!

Nu denkt u misschien dat het creëren van uw droombeeld onbetaalbaar zal zijn. Maar niets is minder waar: bij ons zijn loungebanken van steigerhout absoluut niet duur. Bovendien bent u er verzekerd van dat uw loungebank zodanig behandeld is dat het tegen alle Nederlandse weertypen kan. Hoe ouder en verweerder, hoe mooier, dat geldt voor steigerhout bij uitstek. Het materiaal is daarom ook uitermate duurzaam. Bent u er klaar voor uw droombeeld te verwezenlijken, bezoek dan onze website voor ons aanbod van steigerhouten loungebanken.

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer