Steigerhouten kasten

Steigerhouten kasten: karakter voor ieder interieur!

Als u een kast zoekt die absoluut zeker past in uw interieur én die tegelijkertijd een eigen, bijzondere bijdrage levert aan uw woning, dan is een kast van steigerhout een geweldige keuze. Steigerhout is de laatste jaren steeds populairder geworden als materiaal voor eigentijdse meubels die tegelijkertijd tijdloos zijn. Een kast van steigerhout heeft de robuuste en degelijke uitstraling van een kast uit grootmoeders tijd, maar dan met een volkomen moderne invalshoek. Steigerhout is duurzaam en sterk. Steigerhout heeft het karakter van de natuur, gemengd met een vleugje industriële ruwheid. Het gaat tenslotte om hout dat vrijwel onbehandeld is, oorspronkelijk gebruikt in de bouw. Daar komt de naam ook letterlijk vandaan: steigerhout.

Aanwinst voor ieder interieur

U bent op zoek naar een nieuwe kast. Een kast die past bij uw interieur en bij uw smaak. En een kast die functioneel is voor het doel dat u ermee heeft. Misschien zoekt u een boekenkast, en TV-kast of een grote buffetkast. Of een bijzondere, sfeervolle kledingkast of een stoere, onwrikbare kast voor de kinderkamer. Een prachtige blikvanger in de vorm van een steigerhouten kast is wellicht al langere tijd uw droom!
Eigenlijk past een steigerhouten kast in elk soort interieur. Het past bij een strakke moderne stijl, maar steigerhout past evengoed bij een meer klassieke inrichting van uw woning. Zelfs in het snoeperige interieur met veel brocante voegt een kast of kastje van steigerhout en net even een andere klankkleur toe die voorkomt dat het geheel eentonig wordt. Door het grove karakter van het vurenhout dat in de loop van de tijd vergrijst is, heeft iedere kast van steigerhout een eigen uitstraling waarvan eigenlijk geen tweede kopie bestaat.

Droomkast van steigerhout duur?

Veel mensen veronderstellen dat meubelen van steigerhout erg duur zijn. Niet zo gek om dat te denken, want een meubelstuk van steigerhout heeft een exclusieve en unieke uitstraling waarvan je mag verwachten dat het wat kost! Maar, dat hoeft niet persé zo te zijn. Bij ons vindt u de mooiste kasten en andere meubels van steigerhout, van optimale kwaliteit en allerlei variaties in uitvoering, voor een zeer betaalbare prijs!
Voor alle mogelijke kasten gemaakt van dit fantastische materiaal steigerhout voor een betaalbare prijs, hoeft u niet verder te zoeken. Ons zeer veelzijdige aanbod zult u met verbazing en plezier ontdekken via: www.meubelensteigerhout.nl

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer