Steigerhouten bedden

Uw bed is misschien wel de belangrijkste plek in huis!

Hoeveel tijd schat je dat je in je leven doorbrengt in bed? Niet weinig, dat is een ding wat zeker is! De meeste mensen slapen gemiddeld acht uur per nacht en misschien behoor jij tot degenen die van lekker lang uitslapen houden of een krantje in bed lezen, of een filmpje kijken… Hoe dan ook, je bed is zeker één van de belangrijkste plekken in huis. Best wel gek eigenlijk dat de meeste mensen relatief weinig aandacht besteden aan hun bed. Een kast wordt nog wel eens vervangen, of een tafel. Maar een bed? Zelden tot nooit, toch? Dat wordt wel anders als je eenmaal kennis hebt genomen van bedden die gemaakt zijn van steigerhout!

Steigerhouten bedden: hoe anders is dat?

Bedden gemaakt van steigerhout zijn er in allerlei maten en uitvoeringen, maar ze hebben één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze gemaakt zijn van het materiaal dat steigerhout genoemd wordt. De term steigerhout zal u waarschijnlijk wel bekend voorkomen, want het materiaal is de laatste jaren in rap tempo aan populariteit gestegen. Steigerhout is eigenlijk letterlijk het hout wat gebruikt wordt in de bouw, het ruwe hout dat niet of nauwelijks bewerkt is, en daardoor ook zo’n duidelijk eigen karakter heeft. Uiteraard wordt het hout wel zodanig bewerkt dat het splintervrij is, niet onbelangrijk voor een bed!

Een bed van steigerhout: dat staat mooi en slaapt nog beter

De uitstraling van bedden van steigerhout gemaakt is nonchalant chique, zou je kunnen zeggen. Het komt zo natuurlijk over en tegelijkertijd daardoor zo bijzonder, dat het in elk soort interieur past. Aan de ene kant ziet het er bijna simpel uit door het basale materiaal dat een bed van steigerhout kan opgaan in en kan samengaan met alle mogelijke stijlen qua inrichting. Tegelijkertijd is een steigerhouten bed altijd een uniek meubelstuk dat op zichzelf een blikvanger kan zijn in uw slaapkamer. Ben u nieuwsgierig geworden? Kijk dan voor een uitgebreid en betaalbaar aanbod van steigerhouten bedden op: www.meubelensteigerhout.nl

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer