Steigerhouten meubelen voor standbouw

Standbouw met steigerhout: functioneel en mooi!

Het is niet moeilijk te bedenken waarom steigerhout bij uitstek geschikt is voor het bouwen van stands. Het is sterk, duurzaam materiaal dat tegen alle mogelijke invloeden kan qua weer en temperatuur. Het is daarom geschikt voor de standbouw buiten, maar is ook zeer geschikt voor stands binnen. Door het verweerde, ruige uiterlijk van steigerhout geeft het ook een heel specifieke, aantrekkelijke sfeer die juist voor het tentoonstellen en presenteren van artikelen en diensten uitermate geschikt is. Het is aan de ene kant neutraal waardoor het niet de aandacht afleidt van hetgeen u wilt presenteren, en tegelijkertijd heeft het een natuurlijke, uitnodigende werking waardoor het bezoekers van uw stand zal trekken.

Trendy standbouw met steigerhout

Een bijkomend voordeel van steigerhout is dat het trendy en eigentijds is. Het past in het creƫren van een perfecte sfeer, ongeacht wat u nu eigenlijk in uw stand wilt presenteren. Naast het maken van een ombouw van de stand, is het ook heel goed mogelijk om meubels van steigerhout in de stand aan te brengen. Zo kunt u denken aan banken waarop mensen kunnen plaatsnemen, stellingkasten, toonbanken en tafels. Het is aan u hoe u uw stand wilt afwerken. Variaties van uiterst ruw tot bewerkt met bijvoorbeeld steigerhoutbeits in de kleur die uw wenst zijn mogelijk.

Steigerhouten meubelen voor standbouw: betaalbaar bovendien!

Naast functionaliteit, sfeer en uiterlijk is het natuurlijk van groot belang dat uw standbouw betaalbaar is. U wilt uiteraard zo veel mogelijk waar voor uw geld. Dat is bij ons absoluut het geval. Wij bieden precies wat u nodig heeft voor een zeer aantrekkelijke prijs.

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer