Steigerhouten tafels voor buiten

Steigerhouten tafels voor buiten: een eyecatcher

Een tafel die geschikt is om buiten te gebruiken moet wel aan bepaalde eisen voldoen, daar bent u zich vast bewust van. Of u heeft het zelf ondervonden omdat de tafel die u had binnen “no-time” niets meer waard was omdat hij niet bestand bleek tegen de invloeden van het weer. Een tafel die buiten staat moet goed tegen vocht kunnen, maar moet ook geschikt zijn om zon, regen, sneeuw en zelfs uitlaatgassen aankunnen. Een tafel voor buiten die niet alleen aan deze eisen voldoet, maar sterker nog, zelfs floreert onder deze omstandigheden is een tafel van steigerhout.

Hoezo steigerhout?

Steigerhout is, zoals de naam al zegt, hout dat oorspronkelijk gebruikt werd om steigers mee te maken in de bouw! Dat geeft al wel aan dat het hier gaat om een zeer sterke houtsoort die bij uitstek geschikt is om buiten te gebruiken. Maar dat is toch niet mooi, zult u zich wellicht afvragen, materiaal uit de bouw? En dat is nu het bijzondere, steigerhout is fantastisch mooi en wordt onder invloed van weersomstandigheden eigenlijk steeds mooier! U bent het vast al wel tegengekomen her en der: dat vergrijsde, oud aandoende, verweerde hout waar de meest prachtige meubels mee vervaardigd zijn. Het is al een tijdlang in populariteit aan het groeien, en dat is niet voor niets!

Steigerhouten tafels voor buiten

Het zal evident zijn waarom kiezen voor een steigerhouten tafel voor buiten veruit de beste keuze is waar u gegarandeerd nooit spijt van zult krijgen! Er is werkelijk geen equivalent voor een tafel van steigerhout voor buiten te bedenken…

    Meer weten?

    Naam

    Telefoonnummer